Un cartell 100% femení estrenarà la primera edició hivernal del Festival Essències

Andrea Motis, Sara Pi i Paula Grande actuaran l'1 de desembre a Montblanc

Andrea Motis, Sara Pi i Paula Grande seran a l'Essències d'hivern
Andrea Motis, Sara Pi i Paula Grande seran a l'Essències d'hivern | Essències
Redacció
17 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 22:42h

Andrea Motis, Sara Pi i Paula Grande seran a l'Essències d'hivern


El Festival Essències de Montblanc estrenarà edició d'hivern. Serà el proper 1 de desembre i proposa un cartell 100% femení amb tres grans veus del jazz i la música negra del país: Andrea Motis, Sara Pi i Paula Grande. Ho farà en un escenari excepcional, l'església de Sant Francesc de la capital de la Conca de Barberà.

Andrea Motis era un dels caps de cartell del Festival Essències de l'estiu. Un problema mèdic va obligar a la jove estrella a suspendre la seva gira i, finalment, no va poder ser a Montblanc. Els assistents al concert de l'agost que es van quedar sense el jazz de Motis van poder aconseguir una entrada gratis per a l'edició de l'hivern fins a l'1 d'octubre. Ara, ja s'ha obert la venda de tiquets al públic en general.

A banda de Motis, el primer Essències d'hivern comptarà amb Sara Pi –que ofereix una fusió de rhythm and blues, soul i música brailsera- i la jove Paula Grande amb una proposta que beu del jazz, el soul i el hip-hop.

Un escenari excepcional

L'Essències d'hivern manté l'ànima del festival d'estiu i oferirà una jornada plena de música i cultura. El temps de l'1 de desembre obliga a fer-ho sota cobert i s'ha escollit un escenari excepcional: l’esglèsia de Sant Francesc, un edifici d'estil gòtic del segle XIII amb sostres de més de 20 metres d'alçada. L'organització anuncia per més endavant “sorpreses” per completar la primera edició de l'Essències hivernal.

- Compra aquí l'entrada per al Festival Essències d'hivern