Ribes dubta de la formació de Crespín per ser subdelegat i critica l'opinió sobre els presos polítics

La líder de Ciutadans a la Paeria diu que el socialista no va estar encertat al considerar "desproporcionada" la presó preventiva

Ángeles Ribes, líder de Ciutadans a Lleida
Ángeles Ribes, líder de Ciutadans a Lleida | Cs
17 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:33h
La líder de Ciutadans a la Paeria, Ángeles Ribes, ha carregat les tintes contra el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, per les declaracions sobre els presos independentistes.

En un article publicat aquest dimecres, Ribes es molesta per les opinions que el socialista va fer a títol personal sobre els presos independentistes, i l'acusa de voler ocupar un terreny que no li pertoca, el judicial.

Per Ribes, Crespín s'havia d'haver callat la seva opinió "com a publicista" atès que és el representant de l'executiu espanyol a les terres de Lleida, alhora que assegura que s'hauria de posar en qüestió la formació i aptituds que haurien de ser requisit indispensable per ocupar un càrrec de tanta transcendència".

Ribes, que no té estudis superiors, creu que les paraules del subdelegat, que va considerar "desproporcionada" la presó preventiva, han estat "desafortunades".