SORTEIG Entrades per la Fira d'Alimentació i Salut de Balaguer

NacióLleida sorteja dues entrades dobles per visitar el recinte firal Inpacsa, que acollirà un centenar d'expositors i una cinquantena d'activitats a l'entorn de l'alimentació ecològica els dies 27 i 28 d'octubre

Redacció
17 d'octubre del 2018
Imatge promocional
Imatge promocional | Slow Food Terres de LLeida
Balaguer acollirà l'11a edició de la Fira d'Alimentació i Salut els dies 27 i 28 d'octubre. L'esdeveniment acollirà una cinquantena d'activitats entre tallers, conferències i degustacions, a més d'un centenar d'expositors de productes ecològics, artesans i de proximitat al Pavelló Inpacsa. La trobada s'ha convertit ja en un punt de referència dins el sector de l'alimentació ecològica, la sostenibilitat i la salut, i està organitzada per l'associació Slow Food Terres de Lleida i la Dolça Revolució. 

NacióLleida sorteja dues entrades dobles per accedir durant un dia a la Fira d'Alimentació i Salut de Balaguer, a escollir entre el dissabte 27 i el diumenge 28 d'octubre. El sorteig es farà dilluns, dia 22 d'octubre, a les 10:00, i us hi podeu inscriure aquí:

Bases del concurs:

- El termini per participar es tancarà el dilluns, 22 d'octubre, a les 10:00.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Els guanyadors trobaran les entrades reservades al seu nom a la taquilla del recinte firal. Les entrades només són vàlides per accedir un dia, a escollir entre dissabte 27 i diumenge 28 d'octubre.