Una dona demana una ordre d'allunyament per una agressió mentre penjava llaços grocs a Torrefarrera

La denunciant, una veïna de Torrefarrera de 38 anys, assegura que al gener ja va patir una agressió per part de la mateixa família. "Tinc por", afirma.

ACN
15 d'octubre del 2018
Actualitzat el 16 d'octubre a les 7:46h
Una veïna de Torrefarrera (Segrià) de 38 anys ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra que la matinada de divendres va ser agredida per tres persones d'una família del mateix municipi quan estava posant llaços grocs juntament amb deu persones més. Els fets van passar cap a les dues de la matinada i ha patit lesions cervicals i esgarrapades, tal com recull l'informe mèdic. La víctima, Eva M. N., ha interposat una denúncia davant dels Mossosi ha demanat que s'imposi als presumptes agressors, pare, mare i fill, una ordre d'allunyament perquè no és la primera vegada que pateix una agressió feixista per part d'aquesta família. "No vull que se m'acostin. Tinc por", ha declarat a l'ACN. La víctima ha explicat que ha marxat del poble uns dies perquè "si em van fer mal de manera salvatge quan estava acompanyada d'unes deu persones, tinc por d'anar sola pel poble".

La presumpta agressió va passar quan una desena de persones posaven llaços a una tanca a les escoles Velles de Torrefarrera, que dona a la carretera nacional. Algunes persones que acompanyaven la dona van gravar l'agressió. És fosc però se sent l'àudio. En ell, la mare de la família, d'uns 60 anys, els crida que marxin. "Som a Espanya i et moriràs sent espanyol, encara que no ho vulguis", els etziba. 
 

Imatge de les ferides que denuncia haver patit una veïna de Torrefarrera a causa d'una agressió feixista al municipi. Foto: ACN



La dona ferida ha explicat a l'ACN que va ser la mare la que la va agafar dels cabells i la va tirar a terra. Després van venir el fill i el pare per darrere però les persones amb qui anava "em van ajudar i me'ls van treure de sobre", explica. La víctima assegura que a banda de les esgarrapades, que són la part més visible, està "molt adolorida de les cervicals" i el metge li ha receptat una medicació "bastant forta" pel dolor.

Assegura que van anar a per ella perquè no és la primera vegada que pateix una agressió feixista per part d'aquesta família, que té un negoci d'aluminis al municipi. Al gener d'aquest any, ha explicat, el fill la va tirar a terra quan preparava roses per Sant Jordi.