Judici

L'acusat de quedar-se amb 30.000 euros de la seva tieta diu que els va invertir en adaptar el pis per ella

Declara que va instal·lar calefacció, va canviar la banyera per una dutxa i que li va comprar un llit articulat

per Redacció, 12 d'octubre de 2018 a les 10:55 |
Imatge de l'acusat | ACN
L'acusat de quedar-se amb 32.549 euros de la seva tieta ha declarat al judici celebrat aquest dijous a l'Audiència de Lleida que la dona li va dir que eren per ell. Ha assegurat que ella li va dir que volia anar a viure amb ell a Lleida, que va ser ella qui va obrir un compte corrent a nom dels dos i també qui li va dir que volia vendre el pis que ella tenia a Sevilla.

"Jo no la vaig voler enganyar mai. La seva filla no la volia a casa" ha dit afligit en el seu torn d'última paraula. L'acusat ha explicat que va agafar del compte conjunt la meitat dels diners corresponents a la venda del pis de la dona de Sevilla perquè havia de pagar les factures de les obres que havia fet al pis per adaptar-lo per la dona. Ha relatat que hi va instal·lar calefacció, va canviar la banyera per una dutxa i que li va comprar un llit articulat.Els fets van tenir lloc l'any 2014. Tal com ha reconegut l'acusat, el gener d'aquell any, va traslladar la seva tieta, que vivia a Sevilla, a viure amb ell a Lleida. "Estava recent operada i el metge li va dir que no podia viure sola. La seva filla la volia dur a una residència, amb les monges, i ella no volia.

Em va dir que si jo me la volia endur, venia amb mi", ha declarat. Segons la filla, però, la seva mare, li va dir que aniria a passar una temporada a Lleida perquè és on està enterrat el seu marit i que així aniria al cementiri. Però s'hi va passar més d'un any. La dona va estar vivint amb l'acusat fins a l'abril de 2015, quan la filla de la dona la va anar a recollir. En un any i tres mesos no havia anat a veure-la, segons ha explicat, perquè no es trobava bé i perquè pensava que la seva mare no la volia veure.

 

Arxivat a:
Jutjats, tieta, obres, banyera, pis, judici
Participació