Demanen deu anys de presó a quatre homes acusats de falsificar diners a la Pobla de Segur

Els Mossos van enxampar tres d'ells amb 7.800 euros en bitllets de 100 falsos i van localitzar el quart gràcies a la intervenció telefònica

Redacció
09 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:27h
La fiscalia demana deu anys de presó a quatre persones acusades de falsificació de moneda. Segons el ministeri públic, el 3 de juny de 2016, cap a dos quarts de sis de la tarda, tres dels acusats es trobaven a les immediacions de l'estació d'autobusos de la Pobla de Segur (Pallars Jussà), un d'ells dins d'un vehicle i els altres dos fora.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra que estava a la zona va detectar una actitud sospitosa en un d'ells ja que, en veure'ls, va intentar marxar d'allà dissimuladament per esquivar els agents. Els Mossos van identificar tots tres i van registrar el vehicle. Darrere el seient del conductor van trobar un sobre amb 7.800 euros en bitllets de 100 falsos.

Gràcies a la intervenció dels telèfons mòbils es va poder detenir un quart acusat a qui els agents consideren l'encarregat de guardar i distribuir la moneda falsa. El judici tindrà lloc a l'Audiència de Lleida aquest dimecres 10 d'octubre.