Un conductor mor a Oliana després que el seu camió hagi caigut al Segre

El conductor ha quedat atrapat

El camió ha caigut de trenta metres
El camió ha caigut de trenta metres | @bomberscat
Redacció
06 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:44h
Dissabte negre a les carreteres catalanes. Entre aquesta matinada i aquest matí han mort tres persones en tres accidents de trànsit. Concretament, un camió ha caigut al Segre a Oliana (l'Alt Urgell), un conductor d'un tractor ha mort a Horta de Sant Joan (la Terra Alta) i una conductora d'un turisme a Sant Pere de Torelló (Osona).
 Un camioner cau al Segre

Un camioner ha mort aquest matí a Oliana, a l'Alt Urgell, quan el seu vehicle ha caigut a un canal del riu Segre. L'accident ha passat en una carretera local que enllaça la C-14 amb Peramola.

er atendre l’accident, s’ha activat les unitats de rescat subaquàtic GRAE dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra. Per la seva part, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat també la unitat de suport psicològic.

Xoc entre un tractor i una furgoneta a Horta de Sant Joan

Un home que conduïa un tractor ha mort aquest dissabte al matí en xocar amb una furgoneta a la T-330 a Horta de Sant Joan (la Terra Alta). Segons els Bombers de la Generalitat, l'accident ha tingut lloc cap a un quart de nou del matí al quilòmetre 16 d'aquesta via, on per causes que s'estan investigant han xocat els dos vehicles.

A causa de l'impacte ha mort un home d'uns 50 anys que conduïa el tractor i cinc persones han resultat ferides, una lleu i quatre de poca gravetat. Totes elles han estat evacuades a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Fins al lloc s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, quatre ambulàncies i un psicòleg del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Una conductora morta a Osona

Una dona ha mort aquesta matinada en un xoc frontal amb un camió a la C-37, a Sant Pere de Torelló (Osona). L'accident s'ha produït al punt quilomètric 155,5 de l'eix Vic-Olot. El Servei Català de Trànsit ha rebut l'avís al voltant de tres quarts de 2 i informa que les causes de la col·lisió encara s'estan investigant. Tampoc ha transcendit el veïnatge de la víctima mortal.

La circulació ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa fins que s'ha pogut restablir a les 7 del matí aproximadament. S'han desplaçat al lloc dels fets set patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.