Un tiet de Nadia assegura que el pare de la nena era molt «hermètic» amb els viatges i els tractaments

Assegura que tota la família confiava en el pare de la nena i diu que la seva germana és "incapaç d'enganyar ningú"

Imatge del judici
Imatge del judici | ACN
Redacció
04 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:21h
Juan Garau, el germà de Margarita Garau i tiet de Nadia, ha declarat que la seva germana és "incapaç d'enganyar ningú" i "menys amb un tema tan seriós i delicat com aquest", ha dit en relació a l'acusació d'estafa per la qual se l'està jutjant a l'Audiència de Lleida, juntament amb el seu marit, Fernando Blanco. Garau ha assegurat que la parella era un matrimoni "normal" que "es desvivia" per la seva filla. Sobre Blanco, a qui coneix des de fa uns catorze anys, ha reconegut, però, que era "molt hermètic" quan se li preguntava pels viatges o pels tractaments que rebia la menor.

Garau ha explicat que fa uns anys, Blanco els va dir que havien de punxar la Nadia al cap en una intervenció a París. Al cap d'uns dies va preguntar-li com havia anat i Blanco li va dir que al final no l'havien punxat sinó que li havien fet un tractament experimental. "Però poc més, no explicava més", ha declarat.

Garau ha afegit que de totes les gestions s'encarregava Blanco i que tant Margarita Garau com la resta de la família confiaven plenament en ell. "No teníem cap problema amb ell i ni se'ns passava pel cap que hi hagués alguna cosa que no estigués bé", ha declarat.