Ingressa a presó un home de 37 anys per cometre quatre robatoris amb força en domicilis de Lleida

El presumpte lladre aprofitava els elements de la façana dels edificis per escalar fins els balcons o finestres obertes

Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:39h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el dissabte passat a Lleida un home de 37 anys, de nacionalitat búlgara, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força.

La policia catalana va obrir una investigació fa un mes, després de detectar una sèrie d'assalts a l'interior de domicilis amb el mateix modus operandi, el qual consistia en accedir a les finestres o els balcons dels habitatges que tenien les portes obertes pujant per les canonades o els cables de llum de la façana.

Una patrulla el va localitzar dissabte a les quatre de la matinada i el va aturar. Mentre els agents feien comprovacions, van rebre l'avís que un individu, amb la mateixa descripció del sospitós, havia entrat en un domicili, amb la qual cosa el van arrestar. El detingut, que té antecedents, va passar dilluns a disposició judicial i va ingressar a la presó.

La detenció és el resultat d’un dispositiu preventiu de seguretat ciutadana, conformat per diversos efectius de paisà i uniformats situats als barris de la Bordeta, Magraners i Pardinyes de Lleida.

De la investigació policial, oberta fa un mes, s'ha pogut constatar com l'home, de nacionalitat búlgara i veí de Lleida, aprofitava que la gent dormia per sostreure diners i telèfons mòbils, entre altres objectes, de l'interior dels seus habitatges, als quals accedia pujant per les canonades o els cables de llum de la façana fins arribar als balcons que tenien les portes obertes.