El PP demana la dimissió de Reñé perquè «està investigat per vuit delictes»

La líder de la formació a Lleida, Marisa Xandri, insta el president a exercir la seva defensa des dels jutjats i assegura que la corporació no es pot permetre tenir un president suposadament corrupte

Marisa Xandri, líder del PP de Lleida
Marisa Xandri, líder del PP de Lleida | Arxiu
Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:23h
El PPC de Lleida ha exigit la dimissió del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, després que aquest dimarts fos detingut per suposats delictes de suborn i frau en matèria de contractació i blanqueig de capitals. La presidenta de la formació, Marisa Xandri, ha instat Reñé a "exercir la seva defensa des dels jutjats, com qualsevol ciutadà, i no des de l'ens que presideix".

Així mateix, ha assegurat que "la Diputació de Lleida no es pot permetre tenir un president presumptament corrupte'' i que cal ''salvaguardar la dignitat de la institució".

Xandri ha remarcat que des del PPC es respectaran les resolucions judicials però que ara cal que Reñé "s'aparti del seu càrrec per salvaguardar la imatge de la Diputació de Lleida". En aquesta línia, ha afirmat que "exigim que la seva defensa pels seus possibles delictes la faci des dels jutjats, com qualsevol ciutadà, no des de l'ens que presideix". Xandri ha afegit que "no volem ni un minut més un president que es troba sota l'ombra de la corrupció, investigat ara mateix per vuit delictes".