Balaguer celebra durant quatre dies el primer aniversari del referèndum de l'1-O

Dissabte es batejarà el poliesportiu amb el nom "Primer d'Octubre" i dilluns es farà una "Marxa per la República" a partir de les vuit del vespre

Concentracions i talls de carretera arreu contra la repressió policial de l'1-O
Concentracions i talls de carretera arreu contra la repressió policial de l'1-O | Arxiu
Redacció
27 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:28h
La ciutat de Balaguer celebrarà durant quatre dies el primer aniversari del referèndum de l'1-O. Els actes començaran aquest divendres a partir de les nou del vespre amb una concentració a la plaça Mercadal, on s'enganxaran desenes de cartells a favor de la independència i en defensa de la República catalana.

El dissabte es farà oficial el nou nom del poliesportiu municipal, que passarà a dir-se "Primer d'Octubre". L'acte serà a les cinc de la tarda i seguirà amb un sopar popular a partir de les nou del vespre. El diumenge 30 de setembre el Teatre Municipal acollirà l'acte "Memorial 1-O Referèndum", on es recordarà els fets del referèndum, la repressió policial i l'aturada de país el 3-O.

El dilluns 1 d'octubre hi ha convocades diverses mobilitzacions al davant dels col·legis electorals on s'hi col·locaran diverses plaques commemoratives. A les vuit del vespre es farà una "Marxa per la República" que sortirà de la plaça de la Sardana i acabarà al Mercadal.