Mollerussa vol acollir-se a l'ampliació del Pla de barris que ofereix el Govern per actuar en més carrers

L'objectiu és esgotar la dotació inicial de 8,5 milions que es va donar des de la Generalitat i de la qual en resta al voltant de dos milions

Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:55h
Operaris i maquinària treballant en les obres de la plaça Pla d'Urgell de Mollerussa
Operaris i maquinària treballant en les obres de la plaça Pla d'Urgell de Mollerussa | ACN
L'Ajuntament de Mollerussa portarà a l'aprovació del Ple ordinari de dijous l'ampliació del termini d'execució del Pla de barris per dos anys més fent ús així de la possibilitat oferta per la Generalitat d'esgotar el total de la subvenció de 8,5 milions d'euros atorgada al 2010 quan es va signar el conveni de col·laboració.

Així ho ha explicat aquest dimarts al matí l'alcalde Marc Solsona que ha indicat que la voluntat del consistori és utilitzar els prop de 2 milions que resten de la subvenció realitzant obra en més carrers així com també dur a terme altres actuacions en mobiliari urbà o rehabilitació de façanes, entre d'altres.

L'alcalde ha remarcat que aquesta ampliació del termini no afecta a les obres que s'estan executant actualment al centre urbà i que la previsió és que el gruix de les mateixes pugui estar ja enllestit a finals del mes d'octubre, tal i com ja s'ha dit en diferents ocasions.

A banda d'aquest punt, a l'ordre del dia del Ple també hi ha l'aprovació d'una modificació de crèdit per un import de 148.000 euros en la que es preveuen partides per al Pla Integral de Protecció Animal, un conveni d'esponsarització de la pilot mollerussenca Ares Lahoz, la construcció d'una tanca de protecció per al Salt del Duran o l'habilitació d'un espai al Teatre L'Amistat per a entitats, entre altres. Aquesta modificació es finança amb baixes de crèdits i amb majors ingressos.