Desmantellada una plantació de marihuana en una granja de Mollerussa

La Policia de l'Estat intervé un centenar de plantes i gairebé cinc quilos d'aquesta droga que s'estava assecant

Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:28h
Un policia a la granja on s'ha trobat la plantació
Un policia a la granja on s'ha trobat la plantació | Policia Nacional
La Policia de l'Estat ha desmantellat una plantació de marihuana situada en una finca ramadera de més de 12.000 metres quadrats a la localitat de Mollerussa i n'ha detingut el seu responsable. Durant l'operació, la policia ha intervingut un centenar de plantes i gairebé cinc quilos d'aquesta droga que es trobava en ple procés d'assecat.

El detingut havia comprat una granja ramadera i desarmat gran part de la mateixa, col·locant quatre hivernacles semicoberts en els quals es trobaven les plantes. La Policia de l'Estat va iniciar la investigació després de rebre diverses informacions en què s'assegurava que sortia una intensa olor d'una finca ramadera de la capital del Pla d'Urgell i tot i no haver-hi cap animal. La policia també va trobar al domicili de l'arrestat cabdells i llavors de marihuana.

En una primera inspecció de la finca, els agents van observar des de l'exterior un dels hivernacles on es podien veure plantes de marihuana a punt de ser collides, algunes intervenen gairebé tres metres d'altura

Les cent plantes intervingudes es conreaven damunt la terra, la qual cosa permetia l'accés complet i sense restriccions de les mateixes a tots els nutrients i tota la humitat que pogués arribar a les arrels a través d'un reg per embassada dels bancals de les plantes, sent necessari poc manteniment en el seu creixement, segons assenyala des de la policia estatal.

El cos també remarca que aquest tipus de cultiu permetia al seu responsable reduir el cost de la instal·lació, ja que muntava només dipòsits d'aigua en els hivernacles per incrementar d'aquesta manera el benefici obtingut en la venda del producte de la plantació.