Els militars i les banderes espanyoles «presideixen» la Festa al Cel a l'Aeroport d'Alguaire

Més de 24.000 persones han passat per l'aeroport lleidatà aquest cap de setmana per gaudir de la festa aeronàutica

Festa al Cel a l'Aeroport d'Alguaire
Festa al Cel a l'Aeroport d'Alguaire | Josep M. Marcet
Redacció
24 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:48h
Militars i banderes espanyoles per celebrar la Festa al Cel que s'ha celebrat aquest cap de setmana a l'Aeroport d'Alguaire. Els centenars de persones que hi han assistit han pogut veure les demostracions que han fet les patrulles i esquadrons de la policia espanyola desplaçada a Lleida per l'ocasió. 

La Festa al Cel 2018 ha tancat la segona edició a l'aeroport de Lleida-Alguaire amb èxit de públic. Més de 24.000 persones han passat per la infraestructura lleidatana, quan en la passada edició en van ser 14.000.

La resposta del públic ha estat molt positiva, segons els membres de l'organització, tenint en compte la varietat d’activitats a terra per a tota la família i els accessos a l’aeroport i del pàrquing. L'organització de l'esdeveniment ja ha confirmat que comencen a treballar en la propera edició que serà els dies 21 i 22 de setembre de 2019. L’objectiu de la Festa al Cel és apropar el món de l’aviació a tothom per fomentar vocacions aeronàutiques.

Més de vuit hores d’exhibicions dels millors pilots de tot el món, combinat amb una variada oferta d’activitats a terra han fet que el públic omplís tota la zona destinada a aparcament al voltant de l’aeroport, i fins i tot totes les vies i els turons que envolten la zona d’exhibició.

 

FOTOS La Festa al Cel a l'Aeroport d'Alguaire