Detingut un home per cometre tres atracaments en comerços de Lleida

Aprofitava en botigues que només hi havia un treballador i robava els diners de la caixa

Redacció
21 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:34h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat un home de 41 anys, veí de Lleida i nacionalitat espanyola, com a suposat autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació. Els fets es remunten al mes d'agost quan van tenir lloc tres atracaments molt similars en comerços de Lleida.

Segons la policia, en tots els casos, el detingut entrava, al voltant del migdia, en botigues amb només un treballador i els amenaçava amb un ganivet mentre els exigia els diners de la caixa enregistradora. El primer fet va ser el 8 d'agost al carrer Vallcalent, el segon el dia 25 al carrer Cristòfol de Boleda i el darrer el 27 al carrer Alcalde Porqueres. En un d'aquests l'atracador també va robar la bossa de mà d'una clienta.

Els agents que es van fer càrrec de les investigacions van relacionar els tres fets i van deduir que havien estat comesos per la mateixa persona. Una vegada identificat l'autor es va muntar un dispositiu policial per localitzar-lo i finalment, dimecres passat se'l va enxampar i detenir, al voltant de les nou del vespre, en un carrer del barri de Balàfia de Lleida.

El detingut, amb nombrosos antecedents i que també tenia pendent una ordre judicial de recerca i detenció, passarà aquest divendres a disposició judicial del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.