Farcellets de pernil ibèric de gla i espàrrecs verds

La recepta de la blocaire gastronòmica Dolors Mateu

Farcellets de pernil ibèric amb espàrrecs
Farcellets de pernil ibèric amb espàrrecs | Dolors Mateu
Dolors Mateu
17 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:32h
Us porto una delícia, amb uns senzills espàrrecs verds i unes bones tallets de pernil tindrem un entrant per llevar-se el barret.


Ingredients per a 2 persones:

12 espàrrecs de marge gruixuts

Uns talls de pernil ibèric de gla

1 tros de pebrot vermell

1 tros de pebrot groc

Per amanir:

1 c / c d'ous de falç caviar

Sal, unes fulles de julivert picat

2 c / s de vinagre agredolç de merlot

6 c / s d'oli d'oliva verge extra

 
Peleu els espàrrecs amb un pelador de verdures, feu-los bullir amb aigua i sal durant uns 4-6 minuts, que quedin al dente, refresqueu-los en aigua freda amb gel i assequeu-los bé deixeu-los a sobre de paper o d'un drap de cuina.

Mentre talleu els pebrots a daus menuts.

Prepareu els talls del pernil.

En un pot amb tapa barregeu tots els ingredients de l'adob, barregeu-los bé. Reserveu.

Emboliqueu  en grups de tres espàrrecs amb els talls de pernil i feu 2 farcells per comensal, repartiu els daus de pebrot i en el moment de servir amaniu  per sobre dels espàrrecs i els pebrots amb la barreja del pot.

 

NOTA:  El temps de cocció dels espàrrecs depèn dels gruixuts que siguin ** c / c = cullera de les de cafè

** c / s = cullera sopera 

Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten 


Blog de cuina de la Dolorss