17
de setembre
del
2018
Actualitzat
a les
9:32h
Us porto una delícia, amb uns senzills espàrrecs verds i unes bones tallets de pernil tindrem un entrant per llevar-se el barret.
Ingredients per a 2 persones:
12 espàrrecs de marge gruixuts
Uns talls de pernil ibèric de gla
1 tros de pebrot vermell
1 tros de pebrot groc
Per amanir:
1 c / c d'ous de falç caviar
Sal, unes fulles de julivert picat
2 c / s de vinagre agredolç de merlot
6 c / s d'oli d'oliva verge extra
Peleu els espàrrecs amb un pelador de verdures, feu-los bullir amb aigua i sal durant uns 4-6 minuts, que quedin al dente, refresqueu-los en aigua freda amb gel i assequeu-los bé deixeu-los a sobre de paper o d'un drap de cuina.
Mentre talleu els pebrots a daus menuts.
Prepareu els talls del pernil.
En un pot amb tapa barregeu tots els ingredients de l'adob, barregeu-los bé. Reserveu.
Emboliqueu en grups de tres espàrrecs amb els talls de pernil i feu 2 farcells per comensal, repartiu els daus de pebrot i en el moment de servir amaniu per sobre dels espàrrecs i els pebrots amb la barreja del pot.
NOTA: El temps de cocció dels espàrrecs depèn dels gruixuts que siguin ** c / c = cullera de les de cafè
** c / s = cullera sopera
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten
Blog de cuina de la Dolorss
Ingredients per a 2 persones:
12 espàrrecs de marge gruixuts
Uns talls de pernil ibèric de gla
1 tros de pebrot vermell
1 tros de pebrot groc
Per amanir:
1 c / c d'ous de falç caviar
Sal, unes fulles de julivert picat
2 c / s de vinagre agredolç de merlot
6 c / s d'oli d'oliva verge extra
Peleu els espàrrecs amb un pelador de verdures, feu-los bullir amb aigua i sal durant uns 4-6 minuts, que quedin al dente, refresqueu-los en aigua freda amb gel i assequeu-los bé deixeu-los a sobre de paper o d'un drap de cuina.
Mentre talleu els pebrots a daus menuts.
Prepareu els talls del pernil.
En un pot amb tapa barregeu tots els ingredients de l'adob, barregeu-los bé. Reserveu.
Emboliqueu en grups de tres espàrrecs amb els talls de pernil i feu 2 farcells per comensal, repartiu els daus de pebrot i en el moment de servir amaniu per sobre dels espàrrecs i els pebrots amb la barreja del pot.
NOTA: El temps de cocció dels espàrrecs depèn dels gruixuts que siguin ** c / c = cullera de les de cafè
** c / s = cullera sopera
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten
Blog de cuina de la Dolorss