El Lleida-Alguaire tornarà a ser l'escenari de la Festa al Cel el 22 i 23 de setembre

El públic podrà gaudir d'exhibicions d'aeronaus, acrobàcies, salts de paracaigudistes i d'un mostra d'avions històrics i actuals, entre altres propostes

per Redacció, 14 de setembre de 2018 a les 16:23 |
Imatge de la Festa del Cel a Lleida | ACN
L'Aeroport de Lleida-Alguaire serà l'escenari els dies 22 i 23 de setembre i per segon any consecutiu de la Festa al Cel, el festival aeri més antic i important de la Península ibèrica. El públic podrà gaudir enguany d'una variada oferta, que combina les exhibicions de potents aeronaus militars i de caça i salts increïbles de paracaigudistes amb les acrobàcies d'alguns dels millors pilots del món.

A més, el certamen acollirà una mostra d'avions històrics, d'aviació general, paramotors i diferents estands de material aeronàutic, entre moltes altres propostes. Una de les principals novetats serà que el dissabte al matí s'obrirà la plataforma al públic per tal que es pugui apropar a les aeronaus participants i fins i tot visitar l'interior d'alguna d'elles. El festival es complementarà amb una extensa oferta gastronòmica i activitats per als més petits.


Després de l'èxit de l'edició del 2017, l'organització de la Festa al Cel ha decidit tornar a apostar per l'aeroport lleidatà com a pol d'atracció dels afeccionats al món de l'aviació.

Enguany, l'oferta d'actuacions serà més variada i combinarà l'espectacularitat de les aeronaus més potents i ràpides com ara les de la Patrulla Águila de l'Exèrcit de l'Aire, l'F-18, el Harrier, l'apagafocs Canadair CL-215T, o els helicòpters Tigre i Chinook, o els salts increïbles de la Patrulla Acrobàtica Paracaigudista PAPEA, amb les acrobàcies dels millors pilots del món com són Cástor Fantoba o l'únic pilot espanyol de la prestigiosa carrera Red Bull Air Race, Juan Velarde.

 

Participació