Foment reclama 25.000 euros a 15 membres del CDR per una barricada després de la detenció de Puigdemont

La protesta es va fer a l'alçada d'Alcarràs

Imatge de la protesta a l'A-2
Imatge de la protesta a l'A-2 | ACN
Redacció
13 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:31h
El Ministeri de Foment reclama 25.000 euros a 15 persones de Comitè de Defensa de la República (CDR) de Lleida pels danys d'una barricada a l'autovia A-2, a l'altura d'Alcarràs, en una protesta el 26 de març després de la detenció a Alemanya de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

L'advocat Josep Maria Pocino, representant d'un dels investigats, que ha declarat aquest dijous als jutjats de Lleida, ha explicat als mitjans de comunicació que el seu client "està acusat d'un delicte de danys a l'autovia" i ha afegit que la denúncia del Ministeri va acompanyada d'una factura de 25.000 euros en concepte de danys en les barreres i els ocasionats a l'asfalt per la crema de pneumàtics.

"Nosaltres vistes les actuacions hem decidit que declarés, ell no va tenir cap tipus de participació en aquests fets, simplement han identificat per les seves matrícules un seguit de vehicles que estaven al polígon d'Alcarràs, esperem que això condueixi a l'arxiu de la causa", ha declarat Pocino.

Segons les seves dades, el Ministeri de Foment Reclama 25.000 euros a tots els identificats, és una denúncia per dany acompanyada de pressupost de reparació, cridaran a declarar als titulars dels vehicles identificats. Mentre declaraven algunes de les persones identificades, una vintena de persones han estat a la porta dels jutjats per mostrar la seva solidaritat amb els que estaven declarant.