Mig miler d'alumnes comencen els estudis a l’acadèmia militar de Talarn

Formen part de la 46a promoció de l’Escala de Suboficials i de la 29a promoció del Cos de Músiques Militars

Redacció
13 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:13h
Les autoritats durant l’acte d’inici de curs celebrat aquest dimecres
Les autoritats durant l’acte d’inici de curs celebrat aquest dimecres | Subdelegació del Govern
Uns 530 alumnes, entre els quals els sergents de la 46a promoció de l’ensenyament militar de l’Escala de Suboficials i de la 29a promoció del Cos de Músiques Militars han iniciat aquest dimecres els seus estudis a l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn. Els alumnes han rebut la benvinguda de mans del Coronel Director i suboficial major de l’AGBS i una exposició del desenvolupament del Pla d'Estudis a càrrec del Tinent Coronel Cap d'Estudis.

Per donar el tret de sortida al nou curs, s’ha organitzat un acte inaugural que a banda dels alumnes i el claustre docent, ha comptat amb representants polítics, entre els quals l’alcaldessa de Talarn, Inés Moré; l’alcalde de Tremp, Joan Ubach; el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín; el subdelegat de Defensa a Lleida, Fernando Rodriguez; el rector de la Basílica de Tremp, mossèn Joan Antoni Mateu; així com la comunitat educativa del Pallars Jussà.

La cerimònia ha finalitzat amb una conferència a càrrec de Coronel Francisco Escribano Garcia, Llicenciat en Filosofia i Lletres i Doctor per la Universitat de Saragossa, sota el títol Els nous conflictes: de la defensa a la seguretat nacional.