La Paeria completa la primera fase de la renovació del clavegueram de Sucs

Avancen els treballs tècnics per canviar les 24 escomeses d'aigua on s'ha detectat plom

per Redacció, 12 de setembre de 2018 a les 17:54 |
Imatge de la visita de les obres de l'alcalde de Lleida | Paeria
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Lleida ha finalitzat les obres de la primera fase de renovació del clavegueram de l'entitat municipal descentralitzada (EMD) de Sucs. Amb l'actualització d'aquesta xarxa, que s'havia malmès pel pas del temps, s'ha augmentat el nombre d'embornals i s'ha ampliat la capacitat de les canonades amb l'objectiu de poder evacuar correctament les aigües en cas de pluges intenses.

Els treballs, amb una invesió de 240.000 euros, han consistit en la construcció d'un nou col·lector de formigó armat de 312 metres de longitud i 60 cm de diàmetre al llarg del carrer Major, entre les travesseres de Ponent i Sant Jordi.


Així mateix, s'han col·locat noves reixes interceptores i embornals a l'espai públic, especialment a les cruïlles dels carrers del Migdia, Suquets i Travessera Sant Jordi, i s'han renovat 100 metres de canonada d'aigua potable. D'altra banda, continuen els treballs tècnics per substituir les 24 escomeses que porten l'aigua a cases de Sucs on s'ha detectat plom.

 

Participació