Els alumnes del nou institut de Mollerussa inicien les classes de manera provisional en un antic hotel

La intenció inicial era que s'hi estarien el primer trimestre però Ensenyament preveu que la mesura s'acabi allargant tot el curs, a l'espera de disposar dels terrenys on s'ubicarà definitivament el centre

per Redacció, 12 de setembre de 2018 a les 12:04 |
La directora del centre amb tres alumnes | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els 47 alumnes del nou institut de Secundària de Mollerussa han iniciat aquest dimecres el curs escolar i ho han fet de manera provisional a les instal·lacions de l'antic hotel de Cal Duch, de propietat municipal, que ja estaven habilitades perquè fa uns anys van acollir també provisionalment l'escola les Arrels i, es dona el cas, que ja van ser utilitzades per alguns dels actuals estudiants quan van cursar Educació Infantil.

Malgrat que la previsió inicia era que només s'hi passessin el primer trimestre, Ensenyament preveu que els alumnes del nou institut s'hauran d'estar a Cal Duch tot el curs sencer, a l'espera de poder disposar dels terrenys on s'ha d'ubicar de forma definitiva l'equipament.


De moment, s'anomena Institut de Mollerussa 4 però la voluntat de la direcció és que la comunitat educativa, amb una especial implicació de l'alumnat, acabi escollint un nom per al nou centre. Inicialment, l'institut, que és el primer de Mollerussa que ofereix alemany, compta amb dues línies de primer d'ESO, que ampliarà el curs vinent amb el segon curs.

 

Participació