Hamburguesa de vedella amb pa de formatge i escalivada

La recepta de la blocaire gastronòmica Dolors Mateu

Hamburguesa de vedella
Hamburguesa de vedella | Dolors Mateu
Dolors Mateu
10 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:07h
Aquesta hamburguesa no porta formatge però sí que en porta el pa. Tampoc porta tomàquet, ni enciam.. és una mica diferent.

Ingredients per a 2 persones:

2 panets de formatge

2 hamburgueses ecològiques de vedella

1 pebrot vermell

una albergínia

1 carbassó

sal Maldon

Oli d'oliva verge extra


Rostiu o escaliveu el pebrot i l'albergínia com us indico aquí 

Un cop pelades i trossejades les guardeu  per separat, regueu-les amb una fil d’oli.

Partiu els panets per la meitat i torreu-los en una planxa.

En aquesta mateixa planxa daureu el carbassó que haureu tallat a rodanxes finites.

Col·loqueu la carn també fins que estigui al vostre gust.

 
Sobre la part inferior torrada del panet poseu una mica de pebrot vermell rostit, a sobre rodanxes de carbassó, l'hamburguesa, l'albergínia, una mica de sal i tanqueu amb l'altra part del panet.

 

NOTA: Els panets ja els venen així

 
Blog de cuina de la dolorss