Artistes de tot el món pinten les parets de Torrefarrera en la segona edició de l'«Street Art Festival»

Tretze grafiters i artistes urbans plasmen les seves obres en 1.200 metres quadrats de paret fins divendres vinent

Redacció
10 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:58h
Imatge d'un mural pintat a Torrefarrera
Imatge d'un mural pintat a Torrefarrera | ACN
Artistes i col·lectius artístics de tot el món han començat a pintar aquest dissabte les seves obres pels carrers de Torrefarrera. Ho fan en 1.200 metres quadrats de paret disponibles dins la segona edició del Torrefarrera Street Art Festival.

Durant una setmana, el municipi s’omplirà de colors i expressions artístiques amb els objectius de millorar l’entorn urbà i fomentar la cultura. El festival ha rebut un centenar de propostes artístiques del territori nacional i també a escala internacional. Argentina, Mèxic, Perú, els Estats Units o Itàlia són els països d'alguns dels artistes juntament amb d'altres l'estat espanyol i també una artista local. L'Ajuntament de Torrefarrera ha destacat l'interès del veïnat per què un artista pinti la seves parets, vist l'èxit de la passada edició.

Torrefarrera ja compta des d'aquest dissabte amb una tretzena d'artistes vinguts d'arreu del món per pintar les parets del municipi. Després d'un procés de selecció d'entre un centenar de treballs artístics finalment seran artistes com Lalone, vingut de Màlaga o LaRame13, artista italiana, entre d'altres, qui s'ocupen de deixar les obres en algunes façanes del poble.

Lalone ha explicat que està satisfet de la participació perquè posa en valor la seva feina que abans estava "criminalitzada". "Pensaban que éramos unos bandidos", ha afegit i ara la gent s'adona que només suposa una aportació al poble i al ciutadà, opina l'artista.