Mor una dona de 47 anys en un accident de moto a l’N-260 a Soriguera

Era l’acompanyant i ha perdut la vida després que el conductor hagi xocat contra la tanca protectora després de sortir de la via

Redacció
10 de setembre del 2018
El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-260 al punt quilomètric 261 al terme municipal de Soriguera. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11:34 hores quan, per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta ha xocat contra la tanca protectora de la via.

Com a conseqüència de la topada, l’acompanyant del vehicle de dues rodes ha mort, una dona de 47 anys, F.C.S., veïna de Vilanova i la Geltrú. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter  del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.