Maragall situa Pueyo com el representant de l'alliberament de la Lleida del socialisme «subordinat» a C's

El conseller d'Acció Exterior ha donat suport al candidat de cara a les eleccions municipals del 2019

Maragall ha donat suport a Pueyo
Maragall ha donat suport a Pueyo | ERC
Redacció
07 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:52h
El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència del Govern de la Generalitat de Catalunya, Ernest Maragall, ha donat suport a la candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals 2019 que estarà encapçalada per Miquel Pueyo.
 
Preguntat per la situació política a la capital ponentina, Maragall ha estat molt clar a l’afirmar que "a Lleida li cal recuperar una determinada manera d’entendre’s des del punt de vista d’autenticitat, de coherència amb les seves arrels i amb els valors que la defineixen".

De la mateixa manera, ha acusat l’actual govern socialista de viure "totalment empresonat, lligat, dependent i subordinat a un partit polític com Ciudatans que només vol crear problemes de convivència, que està decidit a impedir que es consolidi qualsevol clima de diàleg i a impedir futur democràtic i la llibertat de Catalunya, però també de Lleida".
 
El conseller ha felicitat a Pueyo per la seva decisió d’encapçalar una opció "que  representa el concepte d’alliberament i d’emancipació de ciutat" amb absoluta claredat.