Denunciats dos homes per tenir una plantació de marihuana camuflada a Miralcamp

En un tancat prop de la L-200 hi tenien 45 plantes de grans dimensions i 530 grams de cabdells

Imatge de la plantació
Imatge de la plantació | Mossos d'Esquadra
Redacció
06 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:26h
Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment dos homes de 51 i 37 anys, originaris de Romania i veïns de Miralcamp (Pla d'Urgell), per tenir una plantació de marihuana camuflada. El passat dilluns una patrulla va observar un tancat al camí que uneix Miralcamp amb Torregrossa, prop de la L-200.

El tancat els va cridar l'atenció ja que estava envoltat de reixa metàl·lica tapada amb malla fosca pels laterals i amb una altra malla tipus xarxa per sobre. Tot i així, als agents els va semblar que podien distingir-s'hi per sobre el que semblaven plantes de marihuana.

La zona estava fermada amb un cadenat i no hi havia cap persona pels voltants. L'endemà, una altra patrulla va estar controlant la zona fins que van interceptar un vehicle que s'hi adreçava. Estava ocupat pels dos denunciats que van reconèixer la plantació i van obrir la porta. A dins hi havia 45 plantes de grans dimensions i 530 grams de cabdells.

Davant els fets els agents van denunciar penalment les dues persones com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública per cultivar marihuana.