Neix un grup d'opinió amb expolítics com Antoni Siurana o Josep Grau per repensar el futur de Lleida

Impulsat per la Fundació ICG es farà un cicle de trobades amb personalitats procedents del món polític, social, acadèmic i cultural

Alguns dels membres del nou col·lectiu
Alguns dels membres del nou col·lectiu | Fundació ICG
Redacció
06 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:31h
"Compromesos amb el futur de Lleida" és el nou grup de debat que compta amb expolítics de diversos colors com l'exalcalde de Lleida, Antoni Siurana, o l'exconseller d'Agricultura, Josep Grau, amb l'objectiu de debatre i aportar plantejaments que afavoreixin l'impuls i el creixement de la ciutat de Lleida i la seva àrea d'influència.

De la mà de la Fundació ICG es posa en marxa un cicle de trobades amb personalitats procedents del món polític, però també econòmic, acadèmic i cultural. El programa se celebrarà una vegada al mes i s'iniciarà el proper octubre.

El grup està format per una dotzena de personalitats reconegudes en diversos àmbits, que seran les encarregades de debatre i aportar propostes i eixos de treball que quedaran incloses en un informe que es presentarà públicament i es lliurarà a les diverses institucions del territori.

A banda de Grau i Siurana, al grup també hi ha Víctor Colomé, Josep Clotet, Agnès Pardell, Josep Maria Llop, Carmel Mòdol, Josep Maria Reig, Maria Burgués Bargués, Manel Lladonosa, Montserrat Gil de Bernabé i Delfí Robinat.