El gruix de les obres de les places centrals de Mollerussa, previst per finals d'octubre

L'Ajuntament prepara una nova ordenança d'ocupació de la via pública per ordenar i fer homogenis els elements i estructures de les terrasses

Imatge de les obres de Mollerussa
Imatge de les obres de Mollerussa | ACN
Redacció
04 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:22h
L'Ajuntament de Mollerussa preveu que el gruix de les obres de les places centrals de la ciutat com són la de l'Ajuntament, la de Manuel Bertrand i la del Pla d'Urgell pugui estar enllestit a finals d'octubre complint així amb la planificació establerta a l'inici dels treballs a finals de maig. La voluntat és anar obrint espais a mesura que sigui possible encara que faltin alguns serrells d'obra per finalitzar abans que acabi l'any.

Així ho ha dit aquest dimarts al matí l'alcalde Marc Solsona en el transcurs d'una visita a les obres que ha comptat també amb la participació dels portaveus dels grups polítics representants al consistori i les tècniques responsables del projecte. El consistori prepara una nova ordenança d'ocupació de la via pública per ordenar i fer homogenis els elements i estructures de les terrasses.

Solsona ha destacat que aquesta "és una obra de ciutat que compta amb el suport de tots els grups municipals" i que això li dona valor a l'hora d'entendre'n la magnitud malgrat les dificultats i les molèsties que puguin suposar tant per als sectors comercials com per a la ciutadania.

"Estem convençuts que els resultats seran molt satisfactoris per tothom", ha dit Solsona, que ha afegit que s'està treballant conjuntament amb una nova ordenança d'ocupació de la via pública que permeti ordenar i homogeneïtzar amb l'entorn els elements i les estructures de les terrasses de bars i cafeteries.