El COI visita Catalunya en el marc del projecte per organitzar els Pirineus-Barcelona 2030

La visita tècnica estarà encapçalada pel consultor i antic Director Executiu dels Jocs Olímpics, Gilbert Felli

Redacció
04 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:09h
El Comitè Olímpic Internacional (COI) visitarà a partir d'aquest dimarts i durant tres dies les diferents seus i infraestructures que podrien formar part del "conglomerat" que permeti a Pirineus-Barcelona convertir-se en candidatura per als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern 2030.

En un comunicat, la candidatura ha detallat que la visita tècnica estarà encapçalada pel consultor i antic Director Executiu dels Jocs Olímpics, Gilbert Felli, que recorrerà diversos espais per conèixer els eixos d'un projecte olímpic basat en un "territori de referència i amb projecció internacional".

Felli estarà acompanyat pel secretari general d'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, a més de comptar amb la presència de Ferrocarrils de la Generalitat, de l'Ajuntament de Barcelona, de la Diputació de Barcelona, de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern i de les Federacions Espanyoles d'Esports de Gel i d'Hivern.

Dins de l'agenda de reunions, es preveu la visita a les estacions d'esquí de la Cerdanya i la Vall d'Aran, a més d'instal·lacions i l'aeroport de La Seu d'Urgell (Alt Urgell), on es trobaran amb integrants de les federacions esportives i membres de l'Administració.