Nord-americans, australians i japonesos s'interessen per participar al «No Surrender Festival»

El festival d'homenatge a Bruce Springsteen presentarà el vídeo de la segona edició dimecres que ve amb una festa

Redacció
04 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:38h
Imatge del No Surrender Festival
Imatge del No Surrender Festival | ACN
L'organització del No Surrender Festival ha rebut peticions per participar de seguidors nord-americans, australians i japonesos.

El festival d'homenatge a Bruce Springsteen, que se celebra a la localitat de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell), ha tingut ressò fins i tot a Nova Jersey, on va néixer el Boss, i des d'on també s'han interessat per l'esdeveniment. El No Surrender Festival presentarà el vídeo de l'enregistrament de la cançó "Badlands", protagonista de la segona edició del festival, amb una festa que se celebrarà el dimecres 5 de setembre al restaurant L'Estoneta Sala Boss del municipi.

El vídeo de la cançó "No Surrender", que es va interpretar i enregistrar l'any passat i que dóna nom al festival, ja compta amb 565.000 visualitzacions a Youtube. La segona edició del festival va aplegar el 29 i 30 de juny d'aquest any més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics vinguts d'arreu del món.

El caràcter internacional que està adquirint el No Surrender Festival es constata en els seguidors que està acumulant el festival a les xarxes socials on la majoria de nous adeptes són estrangers. En l'edició d'aquest any, la localitat de Pla d'Urgell va multiplicar per quatre la seva població habitual durant el cap de setmana que va tenir lloc. Un dels moments més intensos es va produir quan els 1.083 músics procedents de vuit països van enregistrar la cançó "Badlands" del Boss, arribant a la capacitat màxima d'inscripcions previstes.