03
de setembre
del
2018
Actualitzat
a les
10:26h
Un dip gastronòmicament parlant, és una salsa amb la qual es mullen certs aperitius.
Per untar o mullar aquest Dip es poden emprar torrades, craquers, bastonets, també verdures tallades de forma allargada ...
Ingredients per a 4-6 persones:
2 c / s de de formatge crema d'untar
2 c / s de iogurt
2 c / s de maionesa
Mica de sal, pebre negre
½ pebrot vermell rostit (aquí)
En un recipient barregeu formatge, iogurt i maionesa fins a formar una crema fina. Salpebrar al gust.
Un cop net el pebrot, piqueu-lo menut, millor amb ganivet i barregeu-lo amb la crema anterior, rectifiqueu de sal i pebre si cal.
Serviu-lo fred.
NOTA: El iogurt pot ser normal o tipus grec.
c / s = cullerada sopera
Celíacs: acompanyeu amb torrades sense gluten i assegureu que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
Per untar o mullar aquest Dip es poden emprar torrades, craquers, bastonets, també verdures tallades de forma allargada ...
Ingredients per a 4-6 persones:
2 c / s de de formatge crema d'untar
2 c / s de iogurt
2 c / s de maionesa
Mica de sal, pebre negre
½ pebrot vermell rostit (aquí)
En un recipient barregeu formatge, iogurt i maionesa fins a formar una crema fina. Salpebrar al gust.
Un cop net el pebrot, piqueu-lo menut, millor amb ganivet i barregeu-lo amb la crema anterior, rectifiqueu de sal i pebre si cal.
Serviu-lo fred.
NOTA: El iogurt pot ser normal o tipus grec.
c / s = cullerada sopera
Celíacs: acompanyeu amb torrades sense gluten i assegureu que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss