Dip cremós de pebrot vermell

La recepta de la blocaire gastronòmica Dolors Mateu

per Dolors Mateu , 3 de setembre de 2018 a les 10:22 |
Dip cremós de pebrot vermell | Dolors Mateu
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un dip gastronòmicament parlant, és una salsa amb la qual es mullen certs aperitius.

Per untar o mullar aquest Dip es poden emprar torrades, craquers, bastonets, també verdures tallades de forma allargada ...



Ingredients per a 4-6 persones:

2 c / s de de formatge crema d'untar


2 c / s de iogurt

2 c / s de maionesa


Mica de sal, pebre negre

½ pebrot vermell rostit (aquí) 

En un recipient barregeu formatge, iogurt i maionesa fins a formar una crema fina. Salpebrar al gust.

Un cop net el pebrot, piqueu-lo menut, millor amb ganivet i barregeu-lo amb la crema anterior, rectifiqueu de sal i pebre si cal.

Serviu-lo fred.

NOTA: El iogurt pot ser normal o tipus grec.

c / s = cullerada sopera

Celíacs: acompanyeu amb torrades sense gluten i assegureu que tots els ingredients siguin sense gluten.


Blog de cuina de la dolorss

 

Participació