Dip cremós de pebrot vermell

La recepta de la blocaire gastronòmica Dolors Mateu

Dip cremós de pebrot vermell
Dip cremós de pebrot vermell | Dolors Mateu
Dolors Mateu
03 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:26h
Un dip gastronòmicament parlant, és una salsa amb la qual es mullen certs aperitius.

Per untar o mullar aquest Dip es poden emprar torrades, craquers, bastonets, també verdures tallades de forma allargada ...


Ingredients per a 4-6 persones:

2 c / s de de formatge crema d'untar

2 c / s de iogurt

2 c / s de maionesa

Mica de sal, pebre negre

½ pebrot vermell rostit (aquí) 

En un recipient barregeu formatge, iogurt i maionesa fins a formar una crema fina. Salpebrar al gust.

Un cop net el pebrot, piqueu-lo menut, millor amb ganivet i barregeu-lo amb la crema anterior, rectifiqueu de sal i pebre si cal.

Serviu-lo fred.

NOTA: El iogurt pot ser normal o tipus grec.

c / s = cullerada sopera

Celíacs: acompanyeu amb torrades sense gluten i assegureu que tots els ingredients siguin sense gluten.


Blog de cuina de la dolorss