​Fèlix Larrosa és investit alcalde de Lleida amb els vots del PSC i la regidora Salmerón

El substitut d'Àngel Ros ha promès el càrrec i ha rebut la vara de paer en cap de la mà de la fins ara alcaldessa en funcions, Montse Mínguez

Fèlix Larrosa rep la vara de la mà de la regidora Montse Mínguez
Fèlix Larrosa rep la vara de la mà de la regidora Montse Mínguez | ACN
Redacció
29 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:36h
Fèlix Larrosa ha estat investit alcalde de Lleida amb vuit vots dels regidors del PSC i el de la regidora no adscrita Rosa Maria Salmerón. El substitut d'Àngel Ros a la Paeria ha promès el càrrec davant un saló de plens que ha quedat petit pel nombrós públic d'autoritats, polítics, familiars i ciutadans que no s'han volgut perdre una jornada històrica a la capital del Segrià.

Larrosa ha rebut la vara de paer en cap de la mà de la qui fins ara era l'alcaldessa accidental, Montse Mínguez, la candidata socialista que també optava a l'alcaldia i que va perdre les primàries el dilluns passat.

Tal com havien anunciat, ERC i la Crida CUP han votat per investir alcalde a polítics independentistes presos i exiliats mentre que el PDeCAT, Cs i PPC han votat els seus portaveus. Abans de la votació del nou alcalde també ha pres possessió el regidor Joan Queralt que ha entrat a la corporació després de la sortida de Ros, que no ha estat present a la sessió.