El Lleida s'estrena a la lliga amb una victòria contra el Villarreal B

Els gols de Musa i de Pedro Martín donen els tres primers punts

Redacció
27 d'agost del 2018
Actualitzat a les 9:17h
Jugadors del Lleida celebrant un gol
Jugadors del Lleida celebrant un gol | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ha iniciat el seu camí a la lliga de la millor manera possible. El conjunt de Gerard Albadalejo s’ha imposat al Villarreal B al Camp d’Esports per 2-1 en l'estrena davant l'afició.

L’arrencada de l'equip ha estat elèctrica. Els blaus han sortit a mossegar i ha aprofitat les seves oportunitats. Juanto avisava amb una forta canonada des de l’interior de l’àrea, però Musa, molt actiu per l’esquerra durant tot el partit, ha encetat la llauna amb un bon xut al pal llarg després d’una combinació amb Joan Oriol.

Abans del descans, Pedro Martin ha ampliat distàncies en el marcador pel Lleida Esportiu. L’ariet ha retallat dins de l’àrea petita als seus marcadors i ha enviat la bola al fons de la xarxa per fer el 2-0.

Si l’inici de partit ha tingut un color, el blau, el de la segona meitat ha estat groc. El Villarreal B ha obert el camp per obrir espais a la defensa lleidatana i al cap de tres minuts de la represa ha escurçat la diferència en el marcador. Quintillà ha fet el 2-1.

Cinc minuts després, el Lleida Esportiu s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Noel Carbonell, circumstància que ha obligat als de Gerard Albadalejo a treballar en defensa per conservar un resultat que permet als blaus començar sumant els tres punts.