Cs Balaguer dona 10 dies a l'Ajuntament per retirar els llaços grocs de la ciutat

El consistori respon a la demanda del partit taronja assegurant que no en pensa treure cap

Cs reclama que es retirin tots els llaços grocs de Balaguer
Cs reclama que es retirin tots els llaços grocs de Balaguer | Jonathan Oca
Redacció
22 d'agost del 2018
Actualitzat a les 15:44h
Membres de Ciutadans Balaguer van presentar aquest dimarts a migdia una petició a l'Ajuntament en la qual exigien a l'equip de govern que retiri dels carrers llaços grocs i altres símbols partidistes per tenir una ciutat "neutral". La formació taronja, sense representació al ple, va alertar que donava un termini de 10 dies per a fer efectiva la seva demanada i en cas de no produir-se, va amenaçar dient que presentaran una denúncia als jutjats de la capital de la Noguera.

L'alcalde accidental, Gerard Torres, ha afirmat aquest dimecres, en declaracions a Ràdio Balaguer, que el consistori no retirarà cap símbol independentista de la via pública i que els consideren elements que denuncien "l'empresonament que pateixen actualment diferents polítics i líders socials". 

Cs no té cap tipus de força dins del consistori, ja que l'únic regidor que es va presentar per a la formació taronja va passar a ser regidor no adscrit al maig del 2017. Tot i els esforços del partit, Albert López no va deixar l'acta i per tant, aquesta no pot ser ocupada per cap altre membre de la candidatura del partit liderat per Albert Rivera.