La militància del PSC a Lleida escollirà el 27 d'agost el relleu d'Àngel Ros

L'agrupació local del partit posa en marxa un procés de primàries i decidirà en una assemblea el nou alcalde de la ciutat, que també serà el candidat en les municipals del 2019

Montse Mínguez, alcaldessa en funcions  de la Paeria
Montse Mínguez, alcaldessa en funcions de la Paeria | ACN
Redacció
09 d'agost del 2018
Actualitzat a les 14:48h
La militància del PSC de Lleida decidirà en una assemblea que se celebrarà el 27 d'agost la persona que assumirà l'alcaldia de la ciutat, després de la renúncia d'Àngel Ros arran del seu nomenament com a ambaixador d'Espanya a Andorra. Així ho ha acordat l'executiva de l'Agrupació local del PSC de la capital del Segrià en una reunió extraordinària celebrada aquest dijous, segons ha explicat el primer secretari dels socialistes a Lleida ciutat.

Fèlix Larrosa, juntament amb l'actual alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, han confirmat la seva intenció d'optar al càrrec i, per això, abans hauran de recollir els avals necessaris durant el procés de primàries que posa en marxa la formació per poder formalitzar la seva candidatura. La decisió es prendrà només dos dies abans de la celebració del Ple extraordinari de la Paeria en el qual sortirà escollit el nou alcalde o alcaldessa, previst pel 29 d'agost. A la vegada, el guanyador de les primàries serà també el candidat del PSC a Lleida en les municipals del 2019.

Mínguez i Larrosa, així com si se suma algun altre candidat a darrera hora, hauran de presentar els avals necessaris -un 25% dels prop de 400 militants de l'agrupació local- per poder concórrer al procés de primàries, que finalitzarà en l'assemblea que l'agrupació local del PSC celebrarà el dilluns 27 d'agost amb l'elecció del relleu de Ros al capdavant de la Paeria i que també esdevindrà el candidat del partit en les eleccions municipals del 2019.


¡