Troben mort l'excursionista desaparegut a la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà

L’home, de 54 anys i veí de Sabadell, va desaparèixer dimarts quan va sortir a fer una ruta pel Coll de Jou

09 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:43h
El dispositiu de recerca ha localitzat aquest dijous el cos sense vida de l’excursionista desaparegut des de dimarts al migdia a la Vall de Cardós, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat a NacióDigital. L’home, de 54 anys i veí de Sabadell, va desaparèixer quan va sortir a fer una ruta pel Coll de Jou.

Els Mossos d’Esquadra estan efectuant ara els tràmits judicials pertinents per poder fer l’aixecament de la víctima. El dispositiu coordinat per Bombers de la Generalitat s’ha intensificat aquest matí. Ha comptat amb la mobilització d’onze dotacions i l’helicòpter de rescat dels Bombers amb el Grup Caní de Recerca (GCR) i el Grup d’Actuacions Especials (GRAE), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, de les quals dues eren de la Unitat d’Intervenció en Muntanya. També han participat en la recerca persones voluntàries de la zona.
 
L’avís de la desaparició de l’excursionista es va rebre el dimarts a les 15:13 hores. Segons les informacions facilitades, l’home havia sortit a caminar i no havia tornat a l’hora que es preveia.