Un home mor mentre feia tasques de neteja en una granja de l'Urgell

Les bigues de la planta superior de l’edifici han cedit i la víctima i el vehicle que conduïa per fer la neteja s’han precipitat a la planta inferior

Redacció
09 d'agost del 2018
Actualitzat a les 8:10h
Un home ha mort aquest dimecres a la tarda mentre feia tasques de neteja en una granja ramadera de Ciutadilla (Urgell), segons han indicat els Mossos d'Esquadra. L'accident s'han produït poc abans de les sis de la tarda quan han cedit les bigues de la planta superior de l’edifici i la víctima, que conduïa un vehicle amb el qual feia tasques de neteja, s’ha precipitat a la planta inferior juntament amb la maquinària. Els serveis d’emergència desplaçats al lloc no han pogut fer res per salvar-li la vida. La víctima és un veí de la localitat de 59 anys.

Fins al lloc s’hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i personal del Servei d’Emergències Mèdiques. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Cervera ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera i del Departament d’Empresa i Coneixement.