El concert SAU 30 clou la segona edició del «Seu Vella Music Festival» a Lleida amb èxit de públic

Els organitzadors consideren un encert el nou enfocament, amb l'escenari a l'aire lliure i música contemporània, i esperen repetir l'any que ve

Redacció
29 de juliol del 2018
Actualitzat a les 0:06h
Imatge del concert de Sau
Imatge del concert de Sau | Consorci Sau Vella
El concert SAU 30 va posar punt i final la nit de divendres a la segona edició del Seu Vella Music Festival, amb èxit de públic, ja que es van esgotar el miler d'entrades disponibles. Els organitzadors en fan un balanç molt positiu i consideren un encert el nou enfocament, tant pel que fa a l'espai habilitat per acollir les actuacions musicals, en un escenari a l'aire lliure a la Seu Vella, com a la música, menys clàssica i més contemporània.

Així ho ha explicat la tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra. Per la seva banda, el director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol, espera que l'èxit d'aquesta edició ajudi a consolidar-lo com el festival d'estiu de la ciutat i es pugui repetir l'any que ve. En total, els quatre concerts del cicle del Festival han acollit 2.350 persones; el miler de SAU 30, les 450 del concert de Mishima i Renaldo&Clara; les 300 del Gramophone Allstars Big Band i 600 més del concert de Doctor Prats i Mari Popes.

La tinent d'alcalde Montse Parra ha posat l'èmfasi en el canvi d'orientació del festival en aquesta segona edició com la clau de l'èxit, ja que "s'ha apostat per donar entrada a un tipus de música més contemporània i en canviar l'escenari". En aquest mateix aspecte incidia el director del Consorci del Turó, ja que en la primera edició s'havia apostat per fer un festival a cobert, la qual cosa limitava la capacitat del públic, ja que quedava circumscrit a la nau central.