Venut un terreny de Bell-lloc d'Urgell a una empresa de venda per internet que crearà 40 llocs de treball

Es tracta d'una empresa logística de venda per internet que ha adquirit uns terrenys del polígon Vinyes del Mig de l'Incasòl

per Redacció, 25 de juliol de 2018 a les 16:26 |
Imatge de la parcel·la venuda | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut Català del Sòl, Incasòl, i l'empresa Witon Investments SLU han formalitzat la compravenda de la parcel·la 8 del sector industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell). Els terrenys tenen una superfície d'11.660 metres quadrats.

Witon Investments SLU és una empresa de logística per internet. En els terrnys adquirits hi preveu construir, en un període de dos anys, una nau on treballaran entre 30 i 40 persones. Aquesta serà la vuitena empresa que s'instal·la al sector Vinyes del Mig.


El polígon té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. està situat només a 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l'estació de tren d'alta velocitat i l'aeroport de Lleida-Alguaire.

 

Participació