L'Hostal Nou celebra la Festa Major amb un homenatge als èxits musicals dels darrers 40 anys

Disc-jockeys de l'Eclipse Disco Bar seran els encarregats de conduir la festa el proper divendres | El periodista Francesc Canosa farà el pregó i el showman Lo Pau de Ponts liderarà la nit del dissabte

Redacció
25 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:39h
L’Hostal Nou i La Codosa acollirà, el pròxim 27 de juliol, la festa “40 anys d’èxits” emmarcada dins del programa d’actes de la Festa Major que el nucli municipal celebrarà els dies 27,28 i 29 de juliol.

La festa, organitzada per l’associació de jovent de l’Hostal Nou, començarà aquest divendres a partir de les 21:30 hores amb un sopar popular i el pregó de la festa, que correrà a càrrec de l'escriptor i periodista balaguerí Francesc Canosa. A partir de les 12 de la nit la festa serà conduïda pels disc-jockeys Alfonso, Víctor i Ramon, del recordat Eclipse Disco Bar.

El dissabte, la celebració continuarà amb una festa de l’escuma a la tarda i actuacions de màgia i de música, amb Lo Pau de Ponts. A la nit, després d’una llangonissada popular, s’iniciarà la sessió de ball. Diumenge hi haurà un vermut acompanyat del grup "Brau Lee & Bee Ji" i ball de tarda, que clourà la festa. 

Cartell de la festa del divendres Foto: Hostal Nou
 

Imatge del cartell de la Festa Major Foto: Hostal Nou