El Govern nomena Mireia Borrell nova directora de Relacions Exteriors

Anteriorment, havia estat professora d’Economia política d’Europa a l'LSE

per Redacció , 25 de juliol de 2018 a les 09:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Mireia Borrell com a nova directora de Relacions Exteriors. Nascuda a Balaguer el 1985, Borrell és doctora en Economia política europea per l’European Institute de la London School of Economics (LSE). Va cursar la llicenciatura d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i el màster en Economia política europea a l’European Institute de la LSE.

Abans d’assumir el càrrec de directora general de Relacions Exteriors, ha estat professora d’Economia política d’Europa a la LSE, fent classes d’Economia política dels estats del benestar europeus i de Representació d’interessos i política econòmica a Europa.


Ha estat guanyadora de l’European Institute’s Class Teacher Award 2018. Ha codissenyat i coorganitzat el seminari Very Applied Methods al European Institute de la LSE.

Ha estat també investigadora postdoctoral a la University of Oxford, en un programa de polítiques socials per a famílies del Regne Unit, i va ser auditora junior a Ernst & Young a Barcelona. Va tenir una beca a la Direcció General de Polítiques Internes del Parlament Europeu, al Comitè de Desenvolupament Regional. Ha estat ponent convidada al Glasgow Economic Forum 2018.

 

Participació