La UdL assumirà al setembre la gestió íntegra del campus d'Igualada

Un total de 83 estudiants, 21 professors i 22 membres del PAS passaran a formar part de la universitat

Redacció
24 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:36h
La Universitat de Lleida (UdL) assumirà el proper 1 de setembre la gestió íntegra del campus d'Igualada, tant pel que fa a la docència, com a la recerca i transferència del coneixement; segons ha aprovat ael Consell de Govern. La UdL assumirà una vuitantena d'estudiants, 21 membres del Personal Docent i Investigador (PDI) i 22 del Personal d'Administració i Serveis (PAS). Uns acords que han de ser ratificats pel Consell Social el proper dijous, 26 de juliol.

La dissolució del Consorci de l'Escola Tècnica d'Igualada (CETI) implica la cessió de tots els seus actius i passius a la UdL. Es tracta d'un immobilitzat valorat en 6,4 milions d'euros, compost per un edifici de 5.836 metres quadrats situat al Pla de la Massa d'Igualada, i tot el seu equipament, mobiliari i instal·lacions tècniques i científiques.

La UdL integrarà els estudis que realitzava el CETI, adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Això comporta que 86 alumnes passaran a la UdL. Uns altres 33 continuaran els seus estudis a la capital de l'Anoia, tot i que obtindran un títol de la UPC, gràcies a un acord de mobilitat entre les dos universitats (UPC i UdL).

En l'àmbit de la recerca i transferència, la UdL assumirà el grup consolidat de la Generalitat A3 Leather Innovation Center, que presta serveis a tota la cadena de valor del sector de la pell i del tèxtil per incorporar articles de cuir i tèxtils innovadors al mercat. L'exercici de 2017 va tenir una facturació de 670.260 euros.