«El cas del Lleida Esportiu no s'ha acabat. Sortiran més coses»

El periodista Antoni Laso assegura que el club tindrà més problemes en els propers dies | Diu que Àngel Ros intenta la sortida d'Albert Esteve

24 de juliol del 2018
Actualitzat a les 12:23h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Arxiu
"El cas del Lleida Esportiu no s'ha acabat aquí. La setmana vinent poden sortiran més coses en altres aspectes relacionats amb el club". El periodista Antoni Laso ha pronosticat en una entrevista a UA1 Ràdio que els problemes al club lleidatà es faran més grans en els propers dies després de l'embargament d'Hisenda, i encara que no ha entrat al detall de quins seran, ha aventurat que hi haurà un "xoc de trens" entre la directiva de l'entitat i la Paeria.

Laso, un dels periodistes més crítics amb Albert Esteve, ha assegurat que el Lleida Esportiu podria acabar com la Unió Esportiva i que els germans Esteve podrien no seguir com a propietaris del club a partir de la temporada 2019/2020.

En aquest sentit, el periodista ha explicat la mala relació que hi ha entre Esteve i Ros, de qui ha dit que està intentant un canvi a la direcció del club. "Ros està molt enfadat amb Esteve, i intenta sempre que pot no anar al Camp d'Esports", ha dit el periodista, que ha recordat que les relacions entre club i institució les porten els tècnics. 

Laso creu que ni el Lleida Esportiu ni la Paeria ni tampoc la Diputació de Lleida donaran explicacions sobre l'embargament d'Hisenda, i ha recriminat la poca oposició dels partits de l'oposició.