ERC de les Borges Blanques també planta el subdelegat del govern

La formació assegura que no reconeix cap autoritat d'un estat que no respecta el dret a decidir

Imatge de José Crespín
Imatge de José Crespín | ACN
Redacció
24 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:31h
El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, no és ben rebut a les Borges Blanques pels independentistes. Almenys, pels de la CUP i ERC. Després que els cupaires hagin decidit plantar el polític socialista en la reunió que té prevista amb l'alcalde Enric Mir, ERC també ha decidit seguir els mateixos passos i no assistir a la trobada.

"No reconeixem cap autoritat d'un estat que no respecta el dret a decidir dels pobles, així com persegueix i empresona els representants escollits democràticament. Tenim molt presents la repressió patida el dia 1 d'octubre de 2017, així com l’aplicació de l'article 155, ambdues mesures posades en pràctica amb el consentiment del partit que representa aquest senyor", s'apunta des de la formació. 

En aquest sentit, els republicans asseguren que "entra en total contradicció la reunió amb aquest senyor, amb el fet que cada mes, davant del mateix ajuntament, tots els representants del consistori ens reunim amb la ciutadania per demanar alliberament dels presos polítics i el retorn dels nostres representants exiliats".