El Lleida Esportiu continua fitxant tot i l'embargament d'Hisenda

El club anuncia la incorporació del defesa César Soriano

Redacció
24 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:16h
César Soriano, nou fitxatge del Lleida
César Soriano, nou fitxatge del Lleida | Alcorcón
El Lleida Esportiu ha incorporat a les seves files el defensa César Soriano Ferrero, procedent de l’AD Alcorcón de LaLiga 123. El futbolista valencià s’ha compromès amb l’entitat de la Terra Ferma per les pròximes dues temporades, fins al 30 de juny de 2020. El fitxatge s'ha fet tot i que el club està embargat temporalment per Hisenda. 

Soriano (Ontinyent, 23/04/1983), format a les categories inferiors del Valencia CF, va debutar amb el conjunt valencianista a Primera Divisió la temporada 2002-03 de la mà de Rafa Benítez. Després de tancar la seva etapa a la capital del Túria, Soriano va defensar les samarretes del CD Castellón, amb el qual va aconseguir ascendir a Segona A, i el CD Leganés.

Posteriorment, el defensa va continuar la seva trajectòria a l’equip de la seva ciutat, a l’Ontinyent CF, al qual va romandre entre 2006 i 2011. Amb el bloc valencià va aconseguir l’ascens a Segona B el 2007 i va jugar-ne quatre temporades més a la divisió de bronze. A Segona B, Soriano també ha defensat les samarretes del CF Badalona i el Real Avilés, amb els quals va disputar dues promocions d’ascens a Segona.