Jordà respon a les crítiques per beure llet crua: «Que no els tractin d'idiotes»

La consellera d'Agricultura ha donat suport personalment al nou decret de la Generalitat per comercialitzar la llet crua

La consellera d'Agricultura, bebent llet crua
La consellera d'Agricultura, bebent llet crua | @TeresaJorda
Redacció
23 de juliol del 2018
La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha respost les crítiques després de donar suport al nou decret de la Generalitat que aprova la comercialització de la llet crua després de 28 anys i fotografiant-se bevent-la.
 

Jordà afirmava que la llet crua té "un espectacular valor biològic i degustatiu" i que la seva comercialització afavorirà "l'economia circular, la venda de proximitat i els productes locals". La xarxa es va acarnissar amb la consellera i aquest matí de diumenge, al programa Via Lliure de RAC1, ha contestat.

"No s'obliga a ningú a comprar llet crua. Que no els tractin d'idiotes". Jordà, que recorda les garanties sanitàries, ha dit que aquesta llet acabada de munyir "no té cap de perill, ja que pot tenir el mateix que una cuixa de pollastre que tens a la nevera durant quatre setmanes".

La xarxa no ha trigat a respondre a aquestes noves declaracions de la consellera, que segueix reafirmant l'interès dels ramaders i dels consumidors per tornar a comercialitzar la llet crua.