El Lleida Esportiu fitxa un jugador de «Champions League»

El lateral Joan Oriol ha firmat per dues temporades

Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:45h
El Lleida Esportiu ha incorporat a les seves files Joan Oriol, procedent de la UE Cornellà. El lateral esquerrà s’ha compromès amb l’entitat de la Terra Ferma per les dues pròximes temporades, fins el 30 de juny de 2020.

El futbolista va iniciar la seva carrera a Segona B el 2007 amb només 21 anys a les files del CF Gavà. La temporada següent va recalar al Villarreal CF B, amb el qual va aconseguir l’ascens a Segona Divisió Ai  es va consagrar al futbol professional.

Després de tancar la seva etapa al conjunt castellonenc, Joan Oriol va signar pel CA Osasuna la temporada 2013/2014. Finalitzada la seva vinculació amb el bloc navarrès, el lateral va continuar la seva trajectòria a l’estranger abans de tornar a Espanya el 2015 per jugar al RCD Mallorca a Segona A.

Durant el mercat hivernal del passat curs, Joan Oriol va fitxar pel Cornellà procedent de l’Atromitos de Grècia. Amb el conjunt cornellanenc, el lateral va arribar a disputar la promoció d’ascens a Segona Divisió. Va jugar 11 partits, tots ells com a titular.

De la mà del Villarreal CF, Joan Oriol va debutar a Primera Divisió la temporada 2010-11, la mateixa en la qual va participar a la UEFA Europa League. El curs següent va arribar-li el torn per competir a la màxima competició de clubs, la Champions League, en la qual va jugar en 5 partits. En total, Joan Oriol va disputar 65 partits amb el primer equip del bloc castellonenc.