El PSC de la Pobla de Segur demana que es condemnin les faltes de respecte cap a Josep Borrell

Els socialistes del municipi registren una moció a l'Ajuntament

Josep Borrell, ministre d'Exteriors del govern espanyol.
Josep Borrell, ministre d'Exteriors del govern espanyol. | Flickr PSOE
Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat el 20 de juliol a les 18:34h
El grup del PSC a l'Ajuntament de La Pobla de Segur, el municipi del ministre Josep Borrell, ha reclamat que el consistori "condemni i rebutgi les faltes de respecte i les desqualificacions que han tingut lloc els darrers mesos" sobre el ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell.

El partit ha registrat una moció que es debatrà en el proper ple municipal, encara sense data, en la qual demana que es restitueixi la placa del passeig que duu el nom del titular d'Exteriors, arrencada fa uns mesos, segons un comunicat del PSC.

La proposta, que es debatrà en el proper ple municipal, insta l'Ajuntament al fet que "restitueixi la placa del passeig de Josep Borrell, arrencada fa uns mesos i encara pendent de ser reposada tal com es va comprometre en el seu moment l'alcalde", assegura el portaveu del PSC a La Pobla, Joan Carles Boix.

"La moció que presentem pretén també la retirada de les pancartes, cartells i escrits amb atacs personals cap al ministre Borrell, fill de La Pobla, però també insistim en la necessitat de respecte, tolerància i civisme cap a tots els veïns i veïnes del municipi", afegeix.

Joan Carles Boix considera que és responsabilitat de l'alcalde Lluis Bellera, d'ERC, i de l'equip de govern de l'Ajuntament de La Pobla "que es respectin totes les opinions i creences".